|
Post by Toda Josinaka on Sept 5, 2010 21:07:12 GMT 1
Ez a jó hírû fogadó a 6 osztag területéhez esik közel, de az osztag tagjai nem igazán ide jártak, mivel elég csendes részre esett a negyednek és volt egy másik kocsma, ami közelebb volt az osztaguk központjához. Az 1 szintes fogadót még, Kuchiki Byakuya nagyapja építette, majd 380- évvel ezelõtt, hogy miért? Ez egy olyan dolog, amit mindenki csak találgat. De egyesek szerint mindenképpen köze lehet az elõcsarnokban lévõ kék-fehér kimonós nõ festményéhez. A fogadó csodaszép, kiváló ételei, teái és szakéja mindekinek elnyeri a tetszését. van karakoke, és egy hangulatos belsõ kert is.
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Sept 5, 2010 21:11:52 GMT 1
(Karaoke? Wow... 21.századi fogadó? )
|
|
|
Post by Takahito Moto on Sept 5, 2010 21:49:00 GMT 1
Moto itt gyűlt össze barátaival.-persze csak miután elküldött egy üzenetet azoknak, akik nem voltak jelen, mikor kitalálták, hogy hova is menjenek. Megint a teraszra ültek ki, mint anno, és azonnal rendeltek is egy kör szakét. -Teljesen olyan mint amire emlékeztem. -mondta Moto barátainak.
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Sept 5, 2010 22:43:30 GMT 1
-Nyugodt kis helynek tűnik, bő választékkal, és (glup) ááááárgggghhhh erős sakéval- fintorgott Kazuma. Nem volt egy gyakorlott ivó. Nem baj, majd belejön előbb-utóbb.
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Sept 5, 2010 22:50:28 GMT 1
-Régi szép emlékek.-mosolygott Nagi kezében egy sakés csészével. Magában megmosolyogta, ahogy Kazuma nyilatkozott a helyről. Tetszett neki, hogy a fiú is megszerette "törzshelyüket". Motora nézett, a fiú már legurított egy pár sakét, majd Norutára, aki szintén nem az elsőnél tartott, majd Ő is lehúzta a sajátját.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 6, 2010 10:49:41 GMT 1
- Sziasztok, és bocsi a késésért - Mentegetõzött Josinaka miután odalavírozott a többiek asztalához, és leült melléjük. - Látom mindenki itt van a kis délutáni kalandról. - Gyorsan ö is rendelt egy kis szakét, hogy kicsit jobb kedve legyen. - Jó régen ültünk így össze. Lehet, hogy már egy év is eltelt azóta. Esetleg több - Josinaka kortyolt a szakéból. - Sok minden történt velünk azóta nemigaz?
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Sept 6, 2010 13:06:52 GMT 1
-Hát igen. -mondta Nagi is. -Például kis csapatunkból kikerült két hadnagy is! Miután ezt kimondta, tapsolni kezdett, a többiek pedig csatlakoztak, Moto és Josinaka, pedig meglepedten de büszkén vigyorgott, majd mind ittak egy kicsit az egészségükre.
|
|
Nayu Riyoka
Plüssállat
A 13. osztag 8. tisztje
|
Post by Nayu Riyoka on Sept 6, 2010 20:08:43 GMT 1
Riyoka meghallota hadnagya hangját, majd nemsokkal később meg is látta a kis csapatot. -Sziasztok! Elnézést a késésért, kissé nehezen találtam ide.-mondta, majd keresett magának egy helyet, s leült. -Nagyon szép kis hely:).
|
|
|
Post by Takahito Moto on Sept 6, 2010 20:20:15 GMT 1
Moto kicsit csálé mosollyal köszönt Ryokának, amjd egy csésze Sakét nyújtott neki. -Tessék, igyál. -mosolygott. -Nagi pont most itatta le a tömeget az egészségünkre. Légyszíves csatlakozz.
|
|
Daisetsu Higa
Magas lélekenergiájú
A 9. osztag 7. tisztje
|
Post by Daisetsu Higa on Sept 6, 2010 22:44:44 GMT 1
Hello! Bocs a késésért.- üdvözölte Dai, azokat akik már javában ittak. - Rossz fele mentem és máshol lyukadtam ki.
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Sept 7, 2010 12:23:03 GMT 1
Kazuma kénytelen volt valamiféle harapnivalót rendelni, mivel ő még annyira sem volt hozzászokva a japán folyékony kenyérhez mint társai. Már kissé furcsán nézett, és dülöngélt, bár nem kezdett el 11. osztagoshoz és Matsumoto kapitányhoz hűen randalírozni...majd egy-két pohárka után...
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Sept 7, 2010 12:56:46 GMT 1
-Híí Kazuma-sama, éhes vagy?-vigyorgott Nagi, majd az új lány felé fordult. -Hanata Nagi vagyok! Téged hogy hívnak?
|
|
Nayu Riyoka
Plüssállat
A 13. osztag 8. tisztje
|
Post by Nayu Riyoka on Sept 7, 2010 13:30:44 GMT 1
Igazán örülök, én Nayu Riyoka vagyok-válaszolt széles mosollyal az arcán Riyoka, majd belehörpintett Sakéjába.-Húúh de finom!-kiáltott fel, és már kortyolt is még egyet.
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Sept 7, 2010 15:41:01 GMT 1
Az étel már nem változtatott sokat Kazuma állapotán. Odafordult az új lányhoz és elkezdte böködni az arcát és félhangosan motyogott: -Mintha már láttalak volna nem? nem? nem?- és minden egyes "nem"-et egy bökéssel nyugtázott. Valamelyik komisz társa észrevétlenül újratöltögette poharát (közben gonoszul vigyoroghatott) és a fiú csak döntötte le azokat egymás után.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 7, 2010 18:25:05 GMT 1
Josinak sajnos az évek során már megtapasztalta, hogy a sok szaké nincs rá jó hatással. Ennek ellenére azért ivott õ is pár csészével. Mosolygva figyelete a barátait és örült, hogy egy kis nyugalmuk van a hollowoktól. Szia Daisetsu, - Josinaka egy üres csészével integetve üdvözölte a tisztjét. - Legelõször mi is eltévedtünk mikör ide jöttünk. De hidd el a hazaút sokkal nehezebb lesz. - Azzal kíhúzott egy yzéket Daisetsunak is, majd Riyoka felé fordult aki épp Naival beszélgetett. - Örülök, hogy megismerhetlek Riyoka-san. - Üdvözölte Josinaka is az újonnan érkezetett lányt. - úgye jól tudom, hogy te a 13. osztaghoz tartozol?
|
|