|
Post by Nauki Benkei on Sept 27, 2011 18:45:09 GMT 1
Benkei az első pofon elcsattanásánál fordult meg. -Úristen! -szaladt ki az arcából a szín. -Ezeket ki fogják végezni! A hadnagyért nem aggódott. Tudott magára vigyázni. De a két 11. osztagosnak úgy nézett ki, fogalma sem volt, hogy kibe kötnek bele. Közkatonaként egy hadnagyba! Nem normális! Benkei odarohant, és beállt a hadnagy és a 11. osztagosok közé. -MARHÁK! -üvöltötte. -NEM ISMERITEK MEG, HOGY KIRE EMELTEK KEZET?!?!?!?! A két 11. osztagos bambán nézett össze, majd rávetették magukat Benkeire. Mivel Ő nem volt ittas, könnyedén félrelépett, és előhúzta a Zanpakutoját. -Nauki Benkei vagyok, 5. tiszt a 8. osztagnál. -mondta. -Ő pedig Toda Josinaka HADNAGY!!! Még mindig hősnek érzitek magatokat? A két 11. osztagos megint összenézett, majd közös egyetértéssel elindultak hazafele. Benkei addig nézett utánuk, amíg elbotladoztak az utca sarkáig, ahol is egy jobbra kanyarnál eltűntek. Sóhajtva tette el a kardját.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 27, 2011 19:58:41 GMT 1
Josinaka tántorogva felált. Borzasztóan pocsékul érezte magát, kénytelen volt megkapaszkodni a fogadó melletti akáca törzsében.. Régen rúgott be utoljára ennyire. - Elmentek. El, de visszajönnek, ezek mindig visszajönnek - beszélt össze vissza, majd Benkihez fordult. - Kösz, hogy közbeavatkoztál. Simán laposra vertek volna. ,,Hiába a szamuráj lelke a kardjában van" tartja a mondás. Mi lelkek vagyunk, ám egy részünk a kardbunkban van. Vagy mi vagyunk a kardunk kivetülései? Eh kiérti az egészet. Én részben most fél élek vagyok - jelentette ki sötéten és széttárta a karját. Valóban nem volt nála zanpakutó. - Asszem jobb ha - megnézte a nyakában függõ zsebórát. - Jobb ha elmegyek valamerre. De merre? - Nézett kissé kétségbe esve a zavart 8 osztagosra.
|
|
|
Post by Nauki Benkei on Sept 29, 2011 16:19:09 GMT 1
-Majd én hazakísérem hadnagy úr! -mondta Benkei lemondóan, majd a fukutaichót támogatva elindult Nyugatnak. -Még úgy is fiatal az este.
Nyugat Seireteibe beérve Benkei egy árnyat látott a 11. osztagosok szállása felől északnak indulni. Kicsit vizsgálta a lélekenergiáját, majd utána kiáltott. -Nagi-chan! Mit csinálsz itt ilyen későn?
(Folytatni Nyugat-Seireteiben )
|
|