Daisetsu Higa
Magas lélekenergiájú
A 9. osztag 7. tisztje
|
Post by Daisetsu Higa on Sept 8, 2010 21:30:27 GMT 1
Hello- üdvözölte Dai is az új lány, miközben szakét öntött magának. - Daisetsu Higa vagyok, a 9. osztag 7.Tisztje.
|
|
Nayu Riyoka
Plüssállat
A 13. osztag 8. tisztje
|
Post by Nayu Riyoka on Sept 9, 2010 17:34:09 GMT 1
-Igen, a 13. osztaghoz tartozom, a 8 tiszt vagyok.-válaszolt Riyoka Todának, majd Daisetsuhoz fordult. -Igazán örvendek- köszönt neki is mosolyogva.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 9, 2010 22:21:05 GMT 1
Josinaka inné készült a kis sakéscsészébõl de meggondolta magát, és inkább lerakta maga elé. Jól fog jönni az késöbb is. Inkább rendelt mellé egy kis vacsorának való kaját is. és úgy dönött meghívja a többieket is. - Amúgy szerintetek mi lehet most az emberek világban? -Vetette fel Josinaka a témát. Barátai már megfigyeléték, hogy ha iszik, elöször nem történik semmi. Mikor már kezd berúgni vagy elkezd filozofálni és komoly kérdéseket elemezgetni vagy vidám és nagyon oldottá válik. Utána jön a padlófogás, és a képzavar. - De most komolyan. Már nagyon rég óta senki sem járt ott közölünk. Azóta hogy ferobbant az elválasztó világ és annak már több éve. vajon hol tartanak most az emberek? és mit csinálhatnak a lidércek?
|
|
|
Post by Rukishikaja Noruta on Sept 10, 2010 15:49:53 GMT 1
-Sajnos fogalmam sincs. A halálom óta nem voltam azon a helyen. De bármi is történhetett ott kívnácsi vagyok mivé lett a világ.
|
|
|
Post by Takahito Moto on Sept 11, 2010 19:21:49 GMT 1
-Te legalább éltél benne. -szólt Moto. -Én született lélek vagyok... De egyszer, nagyon nagyon régen jártam odaát egy nagyon kis időre. Amúgy Josinaka-san kérdésére válaszolva: szerintem hemzsegnek a Hollowok. -bágyadt mosoly jelent meg az arcán. -Nem akarok ünneprontó lenni, de gondoljatok bele...rengeteg ideig egy shinigami sem járt ott. Moto megint lehúzott egy csésze sakét.
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Sept 11, 2010 20:35:18 GMT 1
Kazuma köszönte szépen, neki mindenből elég lett, nem bírta tovább nyitva tartani a szemét és repül a nehéz shinigami, ki tudja hol áll meg effektussal eldőlt. Valami puhát érzett utoljára, amiiről már nem tudta megállapítani kinek a mije volt.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 11, 2010 21:40:02 GMT 1
- Igen Moto, ahogy mondod. - válaszolt Josinaka, miközben a msáik irányba taszította az eldõlõ Kazumat, aki így végül más ölében landolt. - És vannak akik ott ragadtak. Nem tudtak visszatérni, és kénytelenek voltak egyedül állni a hollwok rohamát. Egyetértek veled, biztos sok lidérc a világban, és a halottak lelkei az õ prédáik. Mesélték még régen hogy náhány kapitány halálát nem tudták megerõsíteni. Lehet hogy még minidg élnek, csak épp az emberek világában elvágva tõlünk. Kegyetlen soros. - Mondta komoran és a csészéjért nyúlt. - Igyunk azokra, akik nem lehetnek itt, azokra akik elvágva mindentõl de továbbra is harcolnak.
|
|
|
Post by Rukishikaja Noruta on Sept 11, 2010 22:08:20 GMT 1
- Úgy legyen. - Emelte poharát Noruta is, majd bele ivott a kitudja hanyadik sakéjába.
|
|
Daisetsu Higa
Magas lélekenergiájú
A 9. osztag 7. tisztje
|
Post by Daisetsu Higa on Sept 13, 2010 17:41:58 GMT 1
- Úgy legyen. - mondta Dai, aki már részben részeg volt. - Tudja hadnagy, amikor a Higa klánt szolgáltam, hallottam egy shinigamiról, akinek a zanpaktou képessége hasonló volt a senkai kapuéhoz és nincs szüksége a köztes világra. Állítólag remeteként él valahol Rukongaiba. Megszökött, mikor azt akarták, hogy a Király egyik őre legyen. Nem volt nehéz a kard teleportra is képes.- Miután Dai befejezte mondani valóját, ivott még egy csésze sakét.
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Sept 13, 2010 19:17:11 GMT 1
-Ilyen lehetséges? -nézett Nagi nagy szemekkel a hadnagyokra. -Ha igen, lehet meg kéne találni őt. MAjd kicsit késve megakadt a szeme a Toda ölében 'nyugvó' Kazumán. -Hihííí.. Kazuma-sama hogy kiütötte magát . -Nagi megivott még egy csésze sakét.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 14, 2010 6:50:31 GMT 1
- LEhetséges, lehetséges. Némelyik Zanpakuto nagyon különleges erõvel bír. - Mondtam és közben Kazumat kicsit odébb fektettem. Ez annyira lefáraszott, hogy ittam is rá egy kis szakét. - Gondoljatok csak az Áruló kardjára, vagy a még nála is idõsebb Muramaszára. És azt hiszem, az én kardom is hasolnó erõvel bír mint az amit te említettél Dai. A tér helyett az idõt manipulálja. - Tette hozzá Josinaka, egy kis szünet után. Elég jól érezte magát az elfogyaszott sake és a jó társaság miatt. - Lehet meg kéne kereseni ezt a remete shinigamit. Ha valamikor most tényleg nagy szükség lenne rá. Ekkor két pokollepke lebbent be a fogadóba. Az egyik Moto a másik pedig Josinaka vállára rebbent és jól értehetõen hátborzongató kánonban adták át Rukia, illetve Hisagi üzenetét. - Holnap 10 órakor hadnagyi gyûlés a fellegvárban. Ez rendkívül fontos gyûlés lesz, ahol fontos dolgokról lesz szó. Ne késsetek. - Hallkult el a lepkék hangja. - Na ,egvan a holnapi hikk. progam is - Kommentálta a dolgot Josinaka
|
|
Daisetsu Higa
Magas lélekenergiájú
A 9. osztag 7. tisztje
|
Post by Daisetsu Higa on Sept 14, 2010 16:59:37 GMT 1
- Ha így állunk, jobb ha haza megyek piheni. - gondolkodott Dai, miután fizetett, az ajtó felé vette az irányt és haza felé tartott.
|
|
|
Post by Takahito Moto on Sept 14, 2010 18:23:49 GMT 1
-Én is indulok. -Állt fel Moto is kissé ingatagan. -Lesz itt másnaposság, főleg ha korán kell kelni. További jó szórakozást mindenkinek! Moto elindult az ajtó felé, és kilépett az éjszakába.
Az utcán a friss levegő kissé magához térítette. Mivel tudta, hogy ma kapitányi értekezlet volt, egy kérdés villant a fejébe az alkohol ködén át. Vajon mi lehet ilyen fontos?
|
|
|
Post by Nauki Benkei on Sept 25, 2011 20:29:57 GMT 1
Benkei a fogadóban ült, egy csapat 8. osztagos Shinigami vette körbe. Már erősen esteledett. Éppen a kalandjait mesélte az emberek világában. A quincy párbajok közepénél tartott, mikor két 11. osztagos összeverekedett. ~Hm. Tipikus. -gondolta Benkei, majd eszébe jutott a küldetésen velük utazó 11. osztagosok közül az egyik. Amikor bejött a szobájukba Nagi kardjáért. Halálos düh égett a szemében. ~Ezek mind ilyenek. -gondolta, majd végignézte ahogy a csapos kidobja a két rendbontót. Teljesen elment a kedve a meséléstől. Pénzt tett az asztalra, majd felállt és kilépett az ajtón.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 26, 2011 19:56:51 GMT 1
- Auch - jajdult fel Josinaka, akibe véletlenül belerúgott a távozó Benki. A két 11 osztagos a földön hevert, õk ugyanis a nyomukban érkezõ Benkivel ellentétben elbotlottak a fogadó ajtaja elõtt részegen ücsörgõ Josinakában. Mindektten dühösen álltak fel. Fegyvert egyikük sem viselt, de látszott rajtuk, hogy nem is szorulnak rá. Mindketten haragos képpel néztek a tökrészeg Josinakára, akinek csak halvány fogalma volt arról, hogy mi is történik körülötte.
|
|