|
Post by Takahito Moto on Dec 19, 2012 17:56:11 GMT 1
Szaisztok!
Nem tudom, hogy van e még valaki a Google-botokon kívül, aki látogat minket. Tudom, hogy már sokszor elsütöttem, de újrakezdhetjük ha akarjátok. Kell mellém egy admin, mert sajnos öteltek vannak, motiváció van, idő viszont kevés.
Ha 5-ös többség van egy-két héten belül, aki arra szavaz, hogy csináljuk, akkor indítom a dolgot, ha nem akkor hagyjuk az egészet, ne is látogassátok mostmár az oldalt(ha még valaki látogatja), leállítom.
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Dec 19, 2012 21:42:32 GMT 1
Hát igen, elég baj, hogy ennyiszer eljutottunk ehez a kérdéshez, de nagyon kár lenne annyiban hagyni az egészet. Csináljuk!
|
|
|
Post by Takahito Moto on Dec 19, 2012 21:52:31 GMT 1
Hát te még itt? Azt hittem egy szavazat sem jön majd
|
|
|
Post by doi on Dec 20, 2012 2:49:32 GMT 1
Én is szavaztam, ha nem baj
|
|
|
Post by Takahito Moto on Dec 20, 2012 3:57:26 GMT 1
Átolvasgattam egy-két régi eseményt. Ha kirendszereznénk az anyagot ami ezen a fórumon és az elődön van, egy nagyon jó kis Bleach-beli sztorit kapnánk Mit kicsit, eléggé masszívat. Még egy-két évadot simán adhatnánk az animének
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Jan 31, 2013 14:41:15 GMT 1
Bakker unalomból idetévedek, és azt látom hogy egy régi harcostárs a kihunyt parazsat élesztgeti.
Én azt mondom folytassuk, de ne bleach-et.
A manga, és az anime egyre rosszabb, és a világot agyon kellett már korábban is foltozni a játékhoz.
Találjunk valami új rpg vliágot, amit megalkotunk itt a forumon. Lehet oda még új tagok is jobban jönnének.
Sorry hogy ezt kell mondanom, de a Bleach erõsen leáldozóban van.
|
|
|
Post by Takahito Moto on Feb 18, 2013 13:37:38 GMT 1
Sajnos egyet kell értenem, és szerintem ezért volt az, hogy oly sokszor elhaltunk. Mire gondoltál? Valami teljesen új dolog? vagy más anime?
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Feb 21, 2013 20:57:42 GMT 1
Lehet anime, de akkor nagyon meg kell gondolni hogy mire is adjuk a fejünket. Mert ugye az anime világok többinyire nagyon hiányosak, csak a történetre koncentrálnak és a karakterekre. Ez így van jól egy anime esetében de egy rpg-hez több kell azért.
Ha anime, akkor esetleg a nyár egyik új animéjét az Accel World-ot javasolnám. Sokan ismerik. nem kell nagyn lerugaszkodni a real life-tõl és az ottani digitális világ sok lehetõséggel kecsegtet azért. És ide elég sok új dolgot be lehetne vezetni. többek között normális fejlõdésrendszert, és képesség rendszert.
Vagy esetleg lehetne egy steampunk frpg-t csinálni. itt az az egy bibi, hogy én is csak ismerkedem a stílussal. De amennyire tudom ilyen forum se sok van.
Ha valami újjat csináljunk ne áljunk be a tucat anime forumok közé, se a manapság divatos okkult vérállat, alkonyat koppintások közé. Amennyire felületesen megnéztem Accel World frpg még nincs magyarországon. Se normális steampunk forum.
De Nagi, Moto, meg aki még erre jár szintén írja le az ötletét. Hátha sikerül összetoboroznuk egy új kemény magot.
|
|
|
Post by Rukishikaja Noruta on Jan 7, 2014 19:34:10 GMT 1
Nos, remélem még látogatjátok az oldalt. Minden esetre is eme posztom megjelenése miatt, és a reménysugár miatt egy démonvadász frpg-t is alkothatnánk. Kb mint az odaát, de kemény túlélési rendszerrel, túlvilági ismert és ismeretlen fajokkal, pénzzel hasonló rendszerrel. Ennek az a szépsége hogy bizonyos lényeket, csak bizonyos fegyverrel vagy rituális módszerrel lehetne megölni vagy megkarcolni. Eme tudásért és eszközökért pénz kell, vagy az okosabb és leleményesebb játékosok megtalálják az olcsó cuccokat kalandban is. Teszem azt egy házban van ahol démon után nyomoz, a lakók halottak, õ pedig keres sót, amivel a késõbbiekben védhet egy házat. Ha egy démonvadász házában teszi ugyan ezt, sokkal több dolgot találhat, de azt se viheti túlzásba, mert a mesõlõ határozza meg mit és mennyit talál, ha talál. Aki nem rendelkezik eme eszközökkel, de a kalandban benne van, mert vállalta az vagy megmenekül és késõbb levadássza valahogy, vagy információt szerez más vadászoknak, vagy meghal. Minél több eszköz és tudás van a tárházunkban, annál nagyobb esély a túlélés. Az ismeretlen fajok azért jó ötletek mert ez egy kakukktojás, hogy lehet e ezekkel végezni, megvan e a megfelelõ eszközük hozzá vagy mivel lehet megsebezni egyáltalán. Mivel egy démonvadász társaságra gondoltam, lennének katalógusaink az ismert démonokról és lényekrõl, szokásaikról, sebezhetõségeikrõl...stb. Míg az ismeretlen démonok csak akkor kerülnek bele, ha azt egy vadász beleírja a katalógusba, minden észrevételével együtt, már ha túlélte a találkozást.
|
|
|
Post by Rukishikaja Noruta on Jan 11, 2014 21:20:46 GMT 1
függetlenül az idõtõl mikor reagáltok, írjatok mert nézni fogom
|
|
|
Post by Takahito Moto on Jan 25, 2014 20:31:20 GMT 1
Szia! Én benne vagyok, segítek szívesen ha tudok, viszont a hangsúly a segítségen van.
|
|
|
Post by Rukishikaja Noruta on Jan 25, 2014 23:46:48 GMT 1
ha tudsz szólni Todának és kapnék tõletek FB-s elérhetõséget ha bele egyezik a játékba, hogy megbeszélhessük, akkor minden okés. Petrik Nándor-ként megtaláltok.
|
|