|
Post by Takahito Moto on Mar 5, 2012 18:26:51 GMT 1
Moto és Takeda már éppen készen álltak a halálra. mikor a legkülönösebb dolog történt. A shinigami őrök felkapták a fejüket, majd futva elindultak ki a teremből. Moto feltápászkodott és megkereste a kardját, majd szétnézett. Látta, hogy Takeda is már teljes fegyverzetben van, és látta amint Noruta elintézi a hatalmas lidércet. Odalépett Takedához. -Ez mi az isten volt?!
|
|
|
Post by Atsutane Takeda on Mar 6, 2012 22:38:05 GMT 1
- Nem tudom... - válaszolta Takeda, ahogy az utolsó távolodó shinigami felé nézett. - De nincs időnk. Utánuk kell mennünk. Moto! Kövesd őket Norutával! Kohakuval meg kell találnunk a hollow-t, akiért jöttünk. Úgy érzem köze lehet ehhez. Bár úgy sejtem nem fogjuk itt találni őt. Amint lehet, csatlakozok hozzátok. Értesítem a kapitányokat. Takeda recsegve sóhajtott, majd kezet nyújtott Motonak. - Sok szerencsét!
|
|
|
Post by Rukishikaja Noruta on Mar 9, 2012 20:03:59 GMT 1
Takedáék megmenekültek, szerencséjükre megfutamodtak. - Gyerünk, Moto! Ha sietünk még követhetjük őket. Útközbe pedig meséld el, hogy mit tudsz eddig. - Noruta futásnak indult a menekülő Shinigamik felé. Nem akarta őket elkapni, csupán követni őket. Útközben gondolkodóba esett, mégis, hogy a francba történt ez? Hogy volt képes elérnie a shikait. Szóval ami furcsaságok vele történtek, amik rossz helyzetbe hozták, az mind-mind a kard miatt történtek. Hihetetlen. Akár hogy is, már mindegy. Ami megtörtént, az úgy is marad.
|
|