|
Post by Nauki Benkei on Feb 24, 2012 14:31:18 GMT 1
Benkei megint nem várta meg míg bárki válaszolhatna a hirtelen megjelent hadnagy kérdésére, egyből tüzelt, ezúttal Josinakát véve célba. A hadnagy természetesen nem ma mászott le a falvédőről, és egyből Benkei mögé shunpozott. -Bakkou.. -Ne is számíts rá! -kiáltott rá a hadnagyra Benkei és az éppen kezében tartott nyíllal felészúrt, eltalálva az oldalát.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Feb 24, 2012 22:21:07 GMT 1
A nyil mélyen hatolt bele a hadnagy testébe, akit kissé váratlanul ért ez a támadás. Kezés a vérzõ sepbre szorítva távolabb shunpozott. - Forgasd az idõ kerekét Tokiken - kiáltotta és kiránotta a lélekölõ kardját, ami vörös villanással egy fekete kaszává alakult, szára közepén kis arany homokórával. Benki nem vesztegette az idejét és kilõtt pár újabb nyilat, amibõl nem csak Josinakaának de Kazumanak is kijutott. Ám a nyilak nem érték el a sebesült hadnagyot, hanem egy helyben lebegtek a levegõben. Tengermély csönd köszöntött Josinakára, amit csak a saját zihálása tört meg. A keze nedves volt a saját vérétõl. Ám nem elõször sebesült meg, és lekûzdve a fajdalmát koncentrálni kezdte a lélekerejét. Varázsolni kezdett, méghozzá egy alacony szintû megkötö technikát. Fényes fehér szalag jelent meg, ami rátekeredett Josinaka testére lefedve a sebet, és elállítva a vérzést. Remélhetõleg kitart addig amíg szakszerû elltást nem kap. Josinaka a sebe ellátása után ellépett a nyilak elõl, és kicsit közelebb lépett a megkergült íjászhoz, és visszalépett az idõbe. Váratlanul jelent meg, és felkészült rá hogy összehangolja a támadásait Kazumaval, vagy akár Naigval. Persze Benki mindebbõ lcsak annyit érzékelt, hogy Josinaka még a nyil becspódása elõtt megjelent a közvetlen közelében, oldalán egy fényes kötéssel, pont a sebe felett.
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Feb 25, 2012 13:34:46 GMT 1
Nagi is támadásba lendült, bár nem akarta bántani Benkeit. ~Meg kell állítanunk! -gondolta a lány. -Okiru, Haru!! -engedte ki a kardját. -Csiru! A lila virágok széthullottak és belepték Benkeit. A fiú egy pillanattal később shunpozva megjelent a virágok körén kívül, és Naginak is vissza állt eredeti alakjába a kardja. -Nem sikerült! -kiáltott Nagira Benkei. -Közel volt, de úgy látszik még csak megvágni se tudtál! Nagi fájdalmai ellenére is elmosolyodott. -Nem ismered a kardom teljes képességét igaz? Ez az ág az amelyik vág. A másik lelassít!
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Feb 25, 2012 14:45:31 GMT 1
Hárman vagyunk, az a minimum, hogy most már eltángáljuk azt a nagyszájú majmot. A hadnagy úr megjelent, ugyan, de semmi hatásosat nem sikerült még alkotni, azon kívül, hogy megsérült. Nagi érdekes képessége viszont hasznosnak bizonyulhat, ha sikerül jól időzíteni. Benkai reakciói, mozdulatai egy lelassultak némileg, rápillantottam a hadnagyra. Tekintetünk találkozott, értette, és felkészült. Megcéloztam a 8. osztagost, elkezdtem mormolni a szent szavakat. Megérkeztem Benkei mögé, aki láthatóan meglepődött, és irritált volt az ellenfelek megszaporodása végett, és azt hitte, karmaimmal fogok lesújtani, de tévedett - Hado no. 1: Sho! - egy gyengébb lök hullám hagyta el tenyeremet, amitől odébb csúszott Benkei, és Joshinaka máris vetődött az alkalmat kihasználva.
|
|
|
Post by Nauki Benkei on Feb 25, 2012 19:19:52 GMT 1
Benkei érezte hogy lassbaban mozog, és hogy itt az ideje hogy eltûnjön. -Hadou 6. :Kiri! -kiáltotta és Josinaka már csak a ködbe tudott belevetõdni amit Benkei maga mögött hagyott. A srác elrejtette a lélekenergiáját, majd shunpozgatva eltûnt Észak Seireteibõl.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Feb 25, 2012 20:15:19 GMT 1
A kasza pengéje csak a füstöt hasította ketté. Josinaka azonnal kiugrott a ködbõl, és még sikerült elkapnia a fekete villanást, amikor Benki megállt egy pillanatra az egyik épület tetején. Josinaka azonnal kilépett az idõbõl és a shinigami nyomába szegõdõtt. Pár ugrással felért a tetõre, hogy aztán átkozzahassa saját magát. A híres idõérzéke most cserbenhagyta. Pont azt a pillanatot sikerült elkapnia, amikor Benki felgyorsul a shunpo miatt arra a sebességre, amit már szinte képtelenség szemmel követni. Josinaka a lehetõségeit mérlegelte miközben telt az értékes külsõ idõ. Már kezdte érezni a mellékhatásokat, az ismerõs fejfájásokat. A 9. osztag hadnagya mormolni kezdett. Jeleke jelnetek meg körülötte a levegõben, ahogy az egyszerû megkötõ varázslat megfogant. Szánalmas megoldás volt, de az egyetlen amit a hadnagy megtehetett. Mikor visszalépett a nomál idõbe Benki azonnal eltûnt mellõle, és nem is bukkant fel seholt a távolban. Hiába lépne ki megint az idõn kívülre Josinaka, túl sokiáig tartana átfésülni a környéket az idõbe fagyott shinigami után. De a nyomkövetõ varázs már megfogant. Sajnos csak akkor fog jelezni, ha benki az átlagosnál kicsit nagyobb lélekerõt használ fel. De akkorbiztosan nyomra fog vezetni. Legalábbis elméletben. Nagi még mindig lent ácsorgottl akárzsak a Kazuma. Josinaka még egyszer utoljára körbenézett majd visszament hozzájuk. - Meglépett. Még én se tudnám utolérni. Elmondanátok mi a fene történt vele? - Kérdezte tõlük, miközben próbálta figyelmen kívül hagyni a sebét. Az még várhat egy keveset.
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Feb 26, 2012 0:20:23 GMT 1
Nagi már éppen készült elmondani Josinakának, mikor meggondolta magát. Tényleg mi is történt? Egyszer még vígan eddzenek, majd elborul az agya és elkezdi őket lövöldözni. A lány sem bírta felfogni. -Háát..-kezdett bele mégis. -Nem tudom biztosan. Idejött edzeni velem, ami jól is ment egy ideig. Aztán véletlenül megvágott, és... utána elkezdett lövöldözni rám és Kazumára. Aztán megjöttél te is. De mintha kicserélték volna. Miközben edzettünk, közel sem volt se ilyen gyors, se ilyen erős.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Feb 26, 2012 10:49:08 GMT 1
Josinaka nemigen értette mire is gondol Nagi. Bár tény ami tény, a 8 osztagos tényleg erején felül kûzdött. Gyorsan mérlegelte a lehetõségeket mielõtt Dönött volna. - tényleg nem tudjátok mi történhetett vele? - Kérdezte, de miután nem kapott semmilyen választ így folytatta. Akkor az lesz a legjobb, ha megpróbálnuk a nyomába eredni. Tettem rá egy nagyon egyszerû nyomkövetõ varázslatot. Sajnos az csak akkor jelez, ha nagy lélekerõt fog felhasználni, és csak két napig marad meg. - Josinaka elfintorodott, ahogy belenyilalt a fájdalom az oldalába. A saját magára olvasott megkötõ mágia szerencsére még ki fog tartani egy darabig. - Nagi-san. Kérlek tégy jelentést a hadnagyodnak. Bár kétlem, hogy Omeda ténylegesen is tenne valamit, de mégis csak a 2 osztag területén történt az incidens. Valahogy meg kell szervezni, hogy pár shinigami utána erejen, és elkapja mielõtt még nagyobb bajt okoz. Én pedig felkeresem a 4 osztagot, hogy befoltozzanak. - Tette hozzá a végére és elzárta a zanpakutóját. - Késõbb csatlakozom hozzátok.
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Feb 26, 2012 11:37:15 GMT 1
ÉS rólam mindenki megfeledkezett? Ej, mindegy, engem sem az intelligenciámért szeretnek. De mi történhetett? Nem bírtam felfogni, olyan gyorsan történtek az események, szerencsére még nem vagyok olyan magasan a ranglétrán, hogy rám bízzanak problémamegoldó feladatokat; majd a kapitányok csinálnak valamit, és értesítenek a fejleményekről, ide-oda küldözgetnek majd, és akkor végre fogom érezni, hogy érek is valamit. Bár jelenpillanatban szerelmemért jobban aggódtam. A harc folyamán nem tudtam rá figyelni, és lehet, hogy kellemetlen meglepetésekkel fog szolgálni. Odaléptem hozzá, és végigsimítottam karját. - Ugye nem esett bajod? Ki hitte volna, hogy a gonosz erők Seiretei mélyéig képesek elhatolni. -
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Feb 26, 2012 15:30:51 GMT 1
Nagi a sebéhez emelte a kezét. -Nem vészes. -mondta. -Ne félj. Ugye neked nem esett bajod? Kazuma is végignézett magán, majd megrázta a fejét. -Mi üthetett bele? -tette fel a költői kérdést Nagi. -Na, elmegyek jelentek a fuku-taichonak. Vigyázz magadra! Azzal egy puszit nyomott Kazuma orcájára, és elshunpozott.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Feb 26, 2012 21:23:53 GMT 1
- Te megsérültél Kazuma-san - fordult Josinaka a 11. osztagoshoz. Majd a saját kötéseit ellenõrizte. - Mert esetleg elkisíréhetnél a 4. osztaghoz. És miután engem befoltoztak, csatlakozhatunk a keresõ csapathoz. Vagy esetleg inkább nagi után mész? Termszetesen megértem, ha az õ társaságát többre becsülöd. Ez így helyes - próbálkozott mosolyogni a hadnagy, de a fájdalomtól nemigazán sikerült. - Na jó elég az idõpocsékolásból. Azt hiszem nem várhatok tovább azzal a kezeléssel. - mondta és lassan elindult a gyógytók negyede felé.
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Feb 27, 2012 23:17:12 GMT 1
- Jishinaka-san, elkísérem magát. Ilyen kétséges időben jobb, ha nem egyedül meg az ember. És egyébként is, igaza van, rám férne egy kis gyógyítás. - Mondtam és hozzávágódtam a hadnagy úrhoz. - Van önnek valami ötlete, hogy mi történhetett, kedves agy ellágyult barátunkkal? - Nem akartam belegondolni, de biztos voltam benne, hogy valami fertőzés lehetett az oka, ami minden bizonnyal egy hollowból eredt. Ezeknek a lényeknek tényleg nincsen jobb dolgunk, mint minket zaklatni?
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Feb 28, 2012 21:36:12 GMT 1
- Nem tudom Kazuma-san. Sajnos nem ismerem túl jól Benkit. - vallotta be Josinaka. - Régebben a közénk beépült qicimóra gyanakodtam ovlna de most. Már nem tudom. Talán a 12. soztag csinált valamit. - próbálkozott meg egy halvány válaszzal. - Küldök is Takedanak egy pokollepkét, hogy nézzen utána. - Mondta majd lediktálta az üzenetet a megidézett lepkének, miközben a 11 osztagossal a 4. osztag kórháza felé tarottak.
|
|