|
Post by Atsutane Takeda on Oct 24, 2010 19:26:10 GMT 1
Itt találhatjátok meg a legújabb fejlesztésekrõl szóló híreket az oldallal kapcsolatban.
|
|
|
Post by Atsutane Takeda on Oct 24, 2010 19:27:54 GMT 1
A kapitányokat és hadnagyok bemutató leírásokat érthetõbbé és jobban átláthatóvá szervezzük át. Figyeljétek a Kapitányok és Hadnagyok elõtörténetei topicokat, így naprakészen értesülhettek mindenrõl.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Mar 18, 2011 19:00:37 GMT 1
Mivel a fõszál eseménye csiga lassúsággal haladnak. Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy seireitei meg lesz nyitva a játékosok elõtt. A cél az lene, hogy a fõszál mellett is legyen játék, kevésbé kötötten. ez amolyan filler lenne. Az hogy ez úgy fog e menni, mint a fõszál, tehát topicról topicra, vagy esetleg csak egy külön helyen még nincs tisztázva. Egyenlõre kiváncsi vagyok lenne e jelentkezõ egy mellékszálra. A véleményeiteket a chat-re irjátok.
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Mar 19, 2011 10:35:22 GMT 1
Mert nincs Bleach filler nélkül . Én szívesen benne lennék az ilyesmibe, bár azt sajnálom, hogy a régóta hiányzó tagok nem olvassák ezt, mert valószínű azért sem jönnek már, mivel azt hiszik hogy a főszálról már vagy 5ször lemaradtak. Viszont megvan az a veszély, hogy ez is befagy, mivel nem vagyunk túl sokan, de meg lehet próbálni.
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Mar 19, 2011 10:42:06 GMT 1
Hmm, az jó lenne, mert eléggé le vagyunk lassulva. Nekem például semmi dolgom, mert megsérültem, harcolni nem tudok. Szerintem a többiek is itt vannak, csak mivel offline is el lehet olvasni a témákat, minek lépjenek be? akárcsak én is tettem (Tudom ,lusta vagyok >.<)
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Mar 30, 2011 22:02:19 GMT 1
Mint láttátok Daisetsu-san megcsinálta az elsõ, a fõszállal párhuzamosan futó filler alapdíszletét.
A történet máris elindult. Aki részt vesz benne, azt megkérem, hogy próbáljon meg aktív maradni.
Daisetu lesz az események fõ irányítója és õ jegyzi a fillert mint kitaláló és KM. De az engedélyével én is besegítek majd, fõleg npc-k irányításával.
A csapat vezetõje Moto lesz. (remélem elvállalja a megtisztelõ posztot)
Jó szorakozást mindenkinek.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Apr 11, 2011 19:58:35 GMT 1
hali mindenki
Szóval a filler még mindig nem indult el. Ám a héten garantáltan el fog kezdõni a nyomozás. Jelentkezõ játékosokat várok, akik tényleg aktívak lesznek a filler ideje. alatt. Aki jelentkezni szeretne iron jide egy rövid posot.
ha összejönn 2-4 fõ indul a játék, és beírok mindenki a megfelelõ helyszínre.
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Apr 11, 2011 21:16:29 GMT 1
Én fenn vagyok 24/7 általában (van életem nekem is) úgyhogy rendelkezz velem
|
|
|
Post by Scott Sylvana on Apr 14, 2011 16:41:40 GMT 1
Na én is megvagyok és játszok szívesen. Bocsi, hogy mostanság nem nagyon voltam, de sokat kellett kórházba járkálnom és nem igen voltam itthon :S
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Apr 17, 2011 20:15:28 GMT 1
Én is itt vagyok, ne haragudjatok, nem tudtam jönni az utóbbi héten :S
|
|