|
Post by Toda Josinaka on Sept 1, 2010 19:53:33 GMT 1
hali mindenkinek.
Hamarosan indulni fog a fórum történetének fõszála. Ezt bevezetendõ két írás kerül majd fel a héten. Ezek hasznos infókat adnak, és érthetõvé teszik az eseményeket. illetve egy kis regényszerû hangulatot is ad remélhetõleg. A karakterek kapitányuktól, hadnagyuktól illetve egy eligazításon ismerik meg az új küldetés részleteit.
Figyelem érdemes ebben ezt a topicot is nyomon követni, mert fokozatosan frissülni fognak az infók a kezdésig. Illetve itt lehet feltenni a kérdéseket is.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 7, 2010 22:30:33 GMT 1
Hali mindenkinek.
A KM- ma szólt nekem, hogy indul a fõszál. Amíg a kis csapatunk békésen iszogat és szórakozik a Lélekakácban. nagy horderejû dolgok vannak készülõben. Kelet- rukongai tizenhetedik házsor topicban található a Fõszál nyitó eseménye. Ez egy jó is hangulatkeltõ, ami megadja az igazi történet feelinget. ;D
Hamarosan lesz egy kapitányi ülés is. az ott elhangzó dolgok kulcsfontosságúak leszenk. Érdemes tehát majd figyelni.
További jó játékot.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 11, 2010 22:56:49 GMT 1
felkerült a 3 postból álló kapitányi ülés.
a két napos gyülekezéis idõ csak a játék idejében érvényes.
A játékosoknak természetesen több idejük lesz a gyülekezõ helyszínen megjelenni. Egyenlõre még nincsen végleges idõpont de valamikor jövõ hét második részére tessék készülni. A gyülekezési helyszín holnap kerül megírásra (ez csak egy post lesz majd ott ahol a garganta kinyílt)
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 17, 2010 19:38:05 GMT 1
Hali.
Nos kész lett a gyülekezési pont rukongaiban. Ukitake két napot adott a kapiányoknak a felkészülésre. Természetesen ennél azért több idõ áll rendelkezésre a csatlakozáshoz. De azért, jó lenne ha legkésõbb keddre azért összegyûlne a csapat. Ha valaki véletlenül lemaradna nem gond, mert még benne lehet a ,,20-as" létszámban, illetve még utánunk is jöhet. Ha valakinek van valamilyen kérdése a fõszállal kapcsolatban akkor írja meg nyugodtan ide.
További jó játékot
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Sept 17, 2010 21:14:09 GMT 1
őőő én szívesen csatlakoznék, de mivel valahol a fenéken vagyok a ranglistámnak valakinek szólnom kellene nem igaz? monggyuk a kapitányomnak?
|
|
|
Post by Rukishikaja Noruta on Sept 18, 2010 8:15:12 GMT 1
Nos én is csatlakoznék a főszálhoz
|
|
Daisetsu Higa
Magas lélekenergiájú
A 9. osztag 7. tisztje
|
Post by Daisetsu Higa on Sept 18, 2010 9:14:34 GMT 1
Én se maradnék ki belőle.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 18, 2010 18:42:40 GMT 1
Nos Kazuma lehet hogy neked tényleg önként kell jelentkezni a erre a feladatra. Ám biztos hogy a kapitányod el fog engedni. Az osztagonkénti 20 halálisten átlagosan a jobbak és tehetségesebbek, közül kerülnek ki. Bátran kijelenthetem, hogy ez minden játékosra ráillik. Szóval mindenkinek oké a jelentkezése. Lassan lehet is gyülekezni a gyülekezõpontnál. XD
A kapu nyitva, csak át kell rajta lépni. ;D
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Oct 7, 2010 14:38:24 GMT 1
Nos most már hivatalosan is elindult a fõszál. Végre az emberek világában vagyunk. A továbiakban az egyszerûség kedévért minden játékos karater a 5. felderítõ csapat fog kerülni. A teljes létszám kb. 50 shinigami lesz az 5. csapatban
Jó játékot mindenkinek ;D
|
|