|
Post by Toda Josinaka on Aug 3, 2010 11:24:27 GMT 1
Ukitake, mint az 1. osztag kapitánya és a 13. õrosztag fõkapitánya, elõdje, és mestere Yamamoto irodáját foglalta el beiktatása után. Ám szinte semmit se változtatott a tágas szobában, ahonnan pompás kilátás nyílik Seireiteire. itt szokta fogadni osztagának tagjait és azokat akikkel bizalmasan szokott beszélgetni.
|
|
|
Post by Atsutane Takeda on Mar 10, 2012 14:47:17 GMT 1
Ukitake gondterhelten nézett ki az ablakán. Takeda és Kohaku a kapitány íróasztala elõtt álltak. Mögöttük Sentaro állt vigyázzban a szoba egyetlen ajtaja mellett. Miután a 12. osztagos és Kohaku belebotlottak az elsõ osztag hadnagyába, az azonnal a kapitányához vitte õket, ahol beszámoltak mit találtak a Hollow-veremnél. Ukitake azóta már több pokollepkét is elküldött, értesítve a második és a harmadik osztag kapitányait és hadnagyait az incidensrõl. A felelõs shinigamik körülbelül most érhettek a Veremhez, hogy biztosítják a helyszínt és felmérjék a károkat. - Atsutane-san, igaz? - törte meg a csendet Ukitake. Takeda bólintott. - Mint sejtheted, és elsõ kézbõl tapasztalhattad, ez felettébb veszélyes dologgá forrhat ki, ha még nem lenne az. Ahogy mondtad, a barátod talán nagy veszélyben is van és még ki tudja hányan. Épp ezért azt szeretném, ha a megszökött adjuchas nyomába erednél. Én magam tartanék veletek, azonban több szokatlan esemény történt Seireteiben, amik maradásra kényszerítenek. Véleményed szerint ez összefügg az adjuchas szökésével, igazam van? - Igen, kapitány úr. - bólintott Takeda. - Rendben. Folytatni fogjuk ezeknek az ügyeknek a megfékezését és a kivizsgálását itt, Seireteiben. Szeretném, ha ti ketten az adjuchas nyomába erednétek. A feladatotok a megállítása és az elrabolt shinigamik visszaszállítása Seireiteibe. - Értem. De Kohaku és én... - bökött Takeda az adjuchasra. - Úgy értem, hogy fogunk az adjuchas nyomára bukkanni? - Gondoltam erre. - mosolyodott el Ukitake. Ebben a pillanatban kinyílt a szoba ajtaja és egy komoly nõi hang szólt be. - Hívattál, Juushirou? - Soi Fong! - mosolygott Ukitake, majd Takedaékra mutatott. - Bemutatom a csapatodat.
|
|