|
Post by Toda Josinaka on Aug 3, 2010 11:22:12 GMT 1
ez a hatalmas kék kövekbõl épült terem a 13. osztag alapítása óta szolgál a kapitányok gyûlésteremként. Csupán egy trónszerû szék van a terem végében, ami az 1 osztag kapitányáé. A terem hatalmas és lenyûgözõ. Méltó hozzá, hogy a 13. õrosztag vezetûi itt döntesnek seireiti és a 13. osztagot érintõ kérdésekben.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 8, 2010 19:24:31 GMT 1
Ukitake és két hadnagya Sentaro és Kyone lépett be utoljára a terembe. A többi kapitány két oszloban álltak és egyenesen õt nézték. Mindeni itt volt, Kivéve a 12. osztag kapitányát. Sajnálatos módon még ennyi év utás sem találtak alkalmas jelöltet a posztra. - Üdvözlök mindenkit, és köszönöm, hogy ilyen gyorsan idefáradtatok. - Nyitotta meg a gyûlést Ukitake, miközben két hadnagya szpen megállt oldalt és figylet minden elhangzó szóra. Az õ veladatuk volt az itt elhangzottakról tájékoztatni a többi hadnagyot. - Ma reggel nagyon fontos híreket kaptam, mind a 2. osztag, mind a 12. osztag vezetõjétõl. Tegnap este 2 év óta elõször újra hollow bukkant fel Rukongaiban. Méghozzá ez egyik belsõ kerületben, elég közel a várhoz. Soifon elmondanád nekünk mi is történt a felderítõid szerint? - Fordult Ukitake az alacsony termetû shinigami nõhõz, aki semmit se változott az elmúlt évek alatt. Soi Fon hideg tekintettel pillantott végig az egybegyülteken. Látszott rajta hogy semmi kedve beszélni. Végül mégis csak belekezdett. - Tegnap este két Rukongai ügynökünk észlet egy hollowot. Valószínûleg egy arrancart. Képes volt teljesen álcázni a lélkerejét és ügyes is lopakodott. Ám kivételesen olyan beosztottjaimmal fuot össze akik nem voltak idióták. Az arrancar szemáltomást kersett valamit rukongaiban, ám hogy mit azt nem sikerült kideríteni. és késõbb sajnos a nyomát is elveszítették. - Fejezte be a rövid összefoglalóját az incidensnek. - hahhaj ez bizony elég kellemetlen fejlemény Juushirou - Szólat meg a szalmakalapja alól Kyouraku. - Pedig olyan nyugis volt minden. Ez a fickó mit akarhatott? - tette fel a költõi kérdést. - Nagy kár hogy nem velem futott össze. Le is téptem volna a fejét. Úgy is régen volt alkalmam élesben gyakorolni - szólt közbe hevesen Madareme Ikkaku, miközben kopasz feje csak úgy szikrázott a fényben, - Ugyan már Ikkaku, ezt biztos nem gondolod komolyan, végre sikerült letudnunk a háborút a Lelkeke világán belül. - Torkolta le Sasukamor Himase. A elfintorodott, majd kibökte amire õ gondolt. - Szerintem egy felderítõ volt. Biztos az egyik itt ragad alvó Qicimo gyünökkel akart kommunikálni. Esetleg elpusztítani és megszerezni a tudását. - Egyetértek Sakukamori kapitánnyal - Kapcsoldódottbe Hakkari is a beszélgetésbe. Ekkor ukitake felelemte a tenyerét, jelezve hogy még van valami. - A hollow most a legkisebb problémánk. Ugyanis pár órával Soi fon jelentése elött Nemu hadnagy is felkeresett egy ideges csapat fehérköpenyes társaságában. Mire megértettem mirõl is beszélnek már engem is elfogott az idegesség. Erre a kijelentésre az összes kapitány aggódva kapta fel a fejét. - Mi történt Ukitake? - Kérdezte Matsumoto - Katasztrófa. Nem tudni hogyan de nyílt egy Garganta Rukingaiban. A potos helyet most zárjuk le. a lakosság elõl. Ugyanis az emberek világába vezetõ átjáró valamilyen oknál fogva nem zárult be. És hogy a dolog még rosszabb legyen a az emberek világa, és a lelkek világa elkezdett egymásba csúszni. Egyenlõre még nagyon lassú a folyamat, ám ha így halad tovább mindkét vliág meg fog semmisülni. - Jelentette ki drámia hangon Ukitake.
|
|
|
Post by Vallar Bonod on Sept 11, 2010 16:58:10 GMT 1
De a legjobb az lesz ha a szakértőt kérdezzük, mondta azzal az ajtó felé intett, ahol erre belépett Nemu hadnagy. -Az egymásba csúszás nem a megfelelő szó, inkább beszélhetünk szivárgásról tekintve hogy egy garagantán keresztül távoznak folyamatosan a lélekrészecskék a halandók világába. -Mitől? Tette fel egyből az első kérdést ami eszébe jutott Hakkari kapitány. -Nos ez egy olyan folyamat ami álandóan működne ha nem létezett volna az elválasztó világ, mivel jelenleg tényleg nem létezik, vagyis inkább azt mondanám sérült, ezért a természet törvényei érvényesülnek. Kiegyenlítődés mondta egyszerűen, minden igyekszik kiegyenlítődni a levegő automatikusan kitölti az üres teret a nyomás mindíg kiegyenlítődik ez gyakran heves légmozgással jár együtt, ezt nevezzük szélnek. Tudományosan: Diffúzió Az elválasztó világ elvileg meg kellene hogy akadályozza ezt, mint egy nyomáskiegyenlítőnek de mint mondtam ez jelenleg sérült. -Deeddig is nyíltak garaganták errefelé és mégsem történt meg ez a tragédia. Vettette közbe a főkapitány. -Nos eddig csak találgatni tudunk de minden valószínüség szerint ott a hiba hogy a kapu nem tudott bezáródni. A hollowokról fellelhető eddigi anyagaink azt mutatják hogy a garagantán való utazásnak külön része a bezárás ezt nyilván nem tudta megtenni, ami azért lehetett mert valaki volt az átjáróban mivel ez ő maga már akkor nem lehetett feltételezzük hogy egy közülünk mehetett utána. A lidérc meg nyilván továbbment és nem ellenőrizte az egyébként teljesen automatikus folyamatot. -És mi fog történni ha nyitva marad? Kérdezte szalmakalapját megigazítva Kyoraku kapitány? -A két vilég "kiegyenlítődik" mivel itt többszörösen annyi a lélakrészecske addig fog átvándorolni míg ott ugynannyi nem lesz sajnos az erre érzékeny halandóknek ez már túl feltnő lenne tehát akár a létezésünk is napvilágra kerülhetne, de nehéz elképzelni milyen lehet ha az itt fellelhető anyag fele átvándorolna. A főkapitány feltartott kézzel jelezte hogy szólni kíván. -Mielőtt szörny képeket vetítünk előre meg kellene tudnunk hogy hogyan lehet bezárni. javaslat hadnagy? -Elméletileg a hollow aki kinyitotta be is tudja zárni. -Remek akkor cask meg kell találni ész szépen megkérni hogy tegye ezt meg igaz? Szólt bele Madarame kapitány elég ironikus hangnemben. -Igen. Érkezett a tárgyilagos válasz. Nagyon jól összefoglalta a teendőinket kapitány úr.
|
|
|
Post by Toda Josinaka on Sept 11, 2010 22:54:18 GMT 1
- Van egy garganta ami nem záródott be ezért a Lelkek világa el fog pusztulni? - Kérdezte Döbbenten hitetlenkedve Abaraj Renji. Látszott, hogy nem csak õ szörnyedt el ezen a híren. Kotesu Isane egyenesen rémült képet vágott és kezeit a szája elé kapta. - Tudun valami tenni ez ellen Ukitake? - Kérdezte Rukia az oszlop végérõl. - Nincs valami elképzelése hogyan lehetne bezárni? - Madarame már elmondta a legjobb lehetõségünket. Meg kell találni a lidércet aki kinyitotta. - Válaszolt Ukitake. - és sajnos az is kézenfekvõ, hogy ez csak úgy kivitelezhetõ ha egy csapatot küldünk a lidérc után. - Ugy érti az emberek világába? - Kérdezte Hakkari, és váltott egy pillantást Hisagival. - Ey ilyen akciót nagyon meg kell tervezni, a lelkek világából már évek óta nem járt ott senki. - Épp itt az ideje hogy menjen, még ha egy gargantán is. Én már átmentem olyanon, és bár nem kellemes még minid a legjobb lehetõségünk. Ukitake Fõkapitány én vállalkozom a feladatra - Kiáltotta Renji elõlépve a sorból. Ukitake mosolygva nézte a fiatal kapitányt, és örült hogy ilyen bátor shinigamik segítenek neki fenntartani a 13. õrosztagot. tudta hogy nem fog örülni annak amit mostmondani fog neki. - Sajnálom Renji, de erre a küldetésre nem téged szánlak. Neked más feladatod lesz. Én Hakkari-sant, és Sasukamori-sant küldeném el, illetve az õ hadnagyaikat. Õk lennéek egy olyan shinigami csapat vezetõi amineke feladata az emberi világ felderítése és a gargantát kinyitó hollow elfogása. - Fõkapitány én is csatlakoznék a küldetés pár 2. osztagos beoszottammal. - Jelentekzett hirtelen Soi fon. - Kiválóan ismerem az emberi világot és nagy tapasztalatom van a hollwok levadászásában. De omaedara nincs szükségem ebben a küldetésben. Jobb ha õ felügyel addig az osztagra. - Nos legyen, akkor három kapitány fog menni, és két hadnagy. - Fõkapitány jelentkezett egyszerre Rukia és Hisagi. Végül Rukia szólat meg elõször. - Én elküldeném a csapattal a Hadnagyomat. - Akárcsak én - csatlakozott Hisagi. - Ha tényleg nagy csapatot küldünk át akkor az lesz az ideális ha három kaptány alatt négy hadnagy szolgálna. Meggyõzõdésem, hogy Rukia és az én hadnagyom is alkalmas a feladatra. - fejtette ki az érvelését. Madarame csak horkanott látszott, hogy õ is szívesen ment volna, akárcsak Renji de végül Ukitake másképpen határozott. - Nemu! kérem intézze el, hogy a 12. osztag stabilizálja a garganta és a 10 osztaggal együttmûködve zárják le a garganta környékét. Matsumot számítok rád. - Bizza csak ide Ukitake, megoldom a dolgot- Mondta a vörös hajú Shinigami nõ. - Helyes, ezenkívül megkérem az osztagokat hogy válasszank ki erre az akcióra osztagonként 20 shinigamit. kivéve a 12. osztagot és a második osztagot õk csak 10 shinigamit hozzanak. Nos ha mindenki értette a dolgát kezdéjk meg a felkészülést. Legkésõbb két nap múlva a csapatoknak el kell indulniuk. - zárta el a Kapitányi ûlést Ukitake.
|
|