|
Post by Toda Josinaka on Aug 31, 2010 18:15:59 GMT 1
- Félek a Shinigamiktól. õk csak rosszat akarnak, a Nagyi mindig ezt mondta, de õt is utálom. Keichirot-akarom. megígérte hogy visszajön értem. De nem jött. Helyette csak a Nagyi jött és õ vitt magával - Sírt a kislány, miközben fokozatosan csökkent a brutál erõ ami kiáramlott belõle. Josinakának úgy tûnt, hogy ezek a rohamok lány érzelmeitõl függenek, illetve talán attól is hogy mennyire kipihent. Látszott rajta, hogy éhezik, az ekkora lélekerõ hatalmas étvágyat is jelentett. Illetve, hogy talán már napok óta rejtõzködik és hogy alig aludhatott pár óránál többet. - Megígérjük, hogy nem kell visszamenned a nagyihoz - Próbálkozott Josinaka is - És megkersessük Keicsirót is.
|
|
|
Post by Takahito Moto on Sept 4, 2010 14:59:14 GMT 1
Moto Norutához fordult. -Vigyük őt vissza Seireteibe. -mondta. -És ott majd elválik, hogy mi lesz. -Rendben. -Noruta lehajolt a lányhoz. -Most velünk kell jönnöd. Megígérem, hogy nem lesz semmi baj. A kislány bólintott, majd Noruta kézenfogta, és a csapat elindult Seiretei felé. A kapun belépve a kislányon látszott, hogy megint kezd eluralkodni a félelem. Ezt Moto a fel- fellobbanó lélekerő löketekből is leszűrte, és az is feltűnt neki, hogy több shinigami összerezzen vagy meg-megfordul ezeknél a löketeknél. Norutáék a 12. osztaghoz vonultak a kislánnyal, hogy ott az adatbázisban utánanézzenek Keicsirónak.
-Meg van! -kiáltott fel Nagi mosolyogva vagy 10 peres keresés után. Moto, Nagi és Josinaka voltak csak a szobában, a többiek kint maradtak a lánnyal . -A 7. osztag tisztje .-olvasta le az adatokat még mindig mosolyogva Nagi, majd ez a mosoly lehervadt a lány arcáról. -5 éve meghalt a Rukongai védelmében.
A 3 shinigami kiérve mindenről beszámolt Norutának, aki jobbnak látta, ha ezt nem árulják el a kislánynak. -Akkor mit csináljunk vele? -kérdezte Moto. -A feladatunk annyi volt, hogy visszahozzuk. -mondta Noruta. -Bízzuk az első osztagra, hogy mi lesz vele. Valószínűleg bekerül az akadémiára, és Shinigamit faragnak belőle. A csapat ismét megindult, de most a fellegvár volt a cél.
Moto kint állt a csapat nagyjával. Noruta és Josinaka vitték be a fellegvárba a kislányt, hogy döntsenek felőle. Fél órás várakozás után tértek vissza, de msotmár a kislány nélkül. -Bekerül az akadémiára. -számolt be a történtekről Josinaka. -Ukitake főkapitány szerinte az egyik legjobb shinigami lesz belőle. -Küldetésünk véget ért. -mondta Noruta. -Gratulálok, mindenki jól végezte a dolgát. A csapat mosolyogva fogadta Noruta dicséretét, majd mivel senkinek nem akaródzott elindulnia, Moto törte meg a csendet. Az idő már este 7 felé járt. -Ki jön kiereszteni a gőzt? -kérdezte vigyorogva.
|
|
Daisetsu Higa
Magas lélekenergiájú
A 9. osztag 7. tisztje
|
Post by Daisetsu Higa on Sept 4, 2010 15:15:26 GMT 1
-Szereztem néhány csúnya vágást, azt hiszem elmegyek a 4.osztaghoz, megnézetni, majd később csatlakozok.- mondta Daisetsu, mielőtt elbúcsúzott a többiektől és elindult a 4. osztaghoz.
|
|
|
Post by Masashiro Kazuma on Sept 4, 2010 16:28:45 GMT 1
-Nekem...egy kis nyugalomra van szükségem...hogy átgondoljam...a ma elkövetett hibáimat és...azon felül lehet, hogy én is benézek a 4. osztaghoz...Zürejshimas (Bocsássanak meg; elköszönés)- meghajolt és elbotorkált a 11. osztag barakkjához Kazuma.
|
|
|
Post by Rukishikaja Noruta on Sept 4, 2010 16:46:16 GMT 1
- Veled tartok. - Mondta Noruta Motonak. - De előbb megírom a jelentésem a kapitánynak. Hamarosan veletek tartok, de előbb mond meg hol találkozunk?
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Sept 4, 2010 22:55:44 GMT 1
-Én is veled tartok Moto-san. -mosolygott Nagi.
|
|
|
Post by Takahito Moto on Sept 5, 2010 17:05:44 GMT 1
-Örülök. -mondta Moto mosolyogva a lánynak. -És emlékeztek még a Lélekakácra? Ahol azt a jó kis összejövetelt tartottuk majd 6 éve! Szerintem menjünk oda.
|
|
Hanata Nagi
Magas lélekenergiájú
A 2.osztag 5. tisztje
|
Post by Hanata Nagi on Sept 5, 2010 20:39:11 GMT 1
-Az a hely még megvan? -nézett nagyot Nagi. -Természetesen benne vagyok! Gyerünk oda!
|
|